sitemap Appartement: wat onze gasten schreven
Corgo do Pardieiro

Wat onze gasten schreven over het verblijf in het appartement

enkele reacties uit 2010:

B en E:

"Ons tijdelijke onderkomen hebben we als knus en gezellig ervaren."

Elly en Frans:

"Het was dit jaar weer genieten. Ik begin steeds meer te ontdekken op jullie landgoed. Ieder jaar hoop ik mijn collectie foto's en geluiden (van vogels) aan te vullen met bijzondere momenten. Ik zou zeggen tot volgend jaar."

Justyna and Jesse:

"Corgo do Pardieiro was the perfect place to be, read, walk, enjoy the beauty of Alentejo, the portugese sun and to BE.... amazing vegetarian food...."

Lilian en Pieter:

"Vier weken Pardieiro lijkt erg lang, maar ze waren om voordat we het wisten. Langer blijven is een aanrader ! Veel sterren, een volle maan en Venus aan de nachtelijke hemel. Overdag veel blauw, veel zon en soms ook mooie wolken met een verkwikkende regenval. De rust, waarvoor we hier kwamen, was er. Heerlijk die stilte...."

Angelika en Hans:

"Jullie stekkie was weer een rustpunt in onze reis."

Anita en Monique (september 2007):

"Wat ik erg mooi vind zijn de prachtige kleurschakeringen in de kurkeiken aan het pad beneden op de weg. Schuine bomen, varens, riet, en dan de lichtval. Prachtig!"

Joost en Maatje (september 2007):

"Wat is het hier stil, wat een prachtige sterrenhemel. We hebben genoten naar lichaam en geest."

Bueno en InĂªs (augustus 2007):

"Corgo do Pardieiro is a perfect place to relax and enjoy the nature."

Tamar, John en Judith (juli 2007):

"Dank voor het heerlijke eten, het prachtige uitzicht en de gezellige speelkamaraadjes !"

Sanne en Claire (juni 2007):

"...Ook ontzettend genoten van de zon, de stilte, de wind, de geuren en het uitzicht en het eindeloze niks doen..."

Tine en Jos (nov. 2006):

" Gezellig appartement. Fantastische kokkin. Prachtige omgeving. Ontzettend genoten... Veel succes met jullie paradijs"

Debbie en Roderick (okt. 2006):

" Overmorgen vliegen we terug van Faro naar Rotterdam,  maar we weten nu al dat we eigenlijk niet willen. De rust en ruimte en het zomerse gevoel moeten dan weer plaats maken voor het grijze weer in herftstachtig Holland. Ik (we) willen er niet aan denken...."

Hanny (sept. 2006):

" ... een heerlijke plek voor een beetje "kwaliteittijd" in ons hectische bestaan! We hebben genoten van de omgeving, jullie dieren en het prima huisje. Het brood smaakte ook geweldig !"

Ria en Marja (juni 2006):

"De week was kort maar krachtig. Bedankt voor de heerlijke verzorging, met name bij de 2 maaltijden. We hebben veel geleerd van jullie praatjes over de natuur. Jullie plek is een oase van rust, ongereptheid en schoonheid, zelfs en dankzij de regen. Het studiotje is knus, misschien iets te klein voor 2 grote lijven, maar met een prima bed....."

Ineke en Kees (juni 2006):

"We hebben genoten van het huisje, de rust, ruimte en het heerlijke eten dat je voor ons hebt gemaakt  "om je vingers bij af te likken" en, het zag er ook zo mooi en verzorgd uit.  We hebben genoten van de  wandelingen, de omgeving en de mooie bloemen, bijen, vogels en al het rondzoemend "vee".  Met uitzondering van de steekvliegen."

Adriaan en Magreet (mei 2006):

" Vier dagen rust, zon en een goed verblijf. Een prima studio, heerlijk geslapen en op het terras gelezen en gegeten."

Alie (april 2006):

"... We genoten van de rust en de prachtige kleuren van de bloemen. De ezelskar die iedere morgen voorbij kwam. Het lekkere brood van Reineke."

Irina, Nuno e Martinho (abril 2006):

" Gostamos muito de ca estar ! O apartamento e muito giro e a salamandra quentinha.."

Danny en Marielle (maart 2006):

" Bedankt voor het verwarmen van onze studio tijdens ons verblijf hier. En voor jullie gastvrijheid."

Jorien en Sebastiaan (dec. 2005):

" We waren hier maar kort, misschien te kort om het hier te leren kennen. Desondanks vonden wij het hier heel fijn en ontspannen. De kachel opstoken en zelf koken maakte het heel huiselijk en warm. We zullen het zeker aanbevelen bij vrienden. En als we weer in Portugal zijn zullen we zeker aan deze plek denken, die ver weg van alles lijkt te zijn en ook dichtbij."