sitemap wie zijn wij Camping Alentejo Corgo do Pardieiro
Corgo do Pardieiro

Wie wij zijn en wat we doen!

Wij zijn een jong gezin met drie kleine kinderen. Onze droom was naar Portugal te vertrekken en daar een zinvol en intens bestaan op te bouwen. Portugal voldeed aan veel wensen: een aangenaam klimaat met veel zon, ruimte, natuurschoon en gastvrije mensen. In het voorjaar van 2003 zijn we deze droom ten uitvoer gaan brengen en hebben we heel Portugal doorkruist op zoek naar onze plek.

En die hebben we gevonden: Corgo do Pardieiro. In het zuidwesten van Portugal, midden in de natuur en de kust is binnen bereik. Een landgoed ter grootte van 8,5 ha vol met oude bomen, heuvels, dalen, een stroompje en met volop plekken waar je kunt genieten (van de natuur en de ruimte).

Hier werken we dagelijks aan de uitvoering van ons plan: een natuurpark creëren vol met verschillende bomen en planten die op een of andere manier een bijdrage leveren in ons bestaan en het zoveel mogelijk zelf-voorzienend zijn.

Omdat we deze plek en dit idee graag met andere willen delen, hebben we ruimtes gecreëerd waar we gasten kunnen ontvangen, zowel op onze camping als in een apart gedeelte van onze boerderij. Bij het inrichten van de camping hebben we veel aandacht besteed aan de privacy van onze gasten. We willen niet een doorsnee-camping bieden maar, door de ruimte om je heen en de grote afstand tussen de plekken, je het gevoel geven de enige te zijn, omringd door de natuur.


Een plek waar ieder kan ZIJN!